Vi har vært så heldige at både hovedsponsor, Nestle og Abigo og Nutricia (pass på å scrolle ned hele siden for å se informasjon om alle foredragene) arrangerer presymposium onsdag 14. mars.
Det vil være egne påmeldinger til disse, men her er en liten oversikt. Siden vil bli oppdatert med ytterligere informasjon.
Om du allerede er påmeldt konferansen, men kun har bestilt overnatting torsdag, ta kontakt med keff2018@event123.no så kan vi endre påmeldingen din slik at du også får overnatting onsdag.

 

 


  

Sted: Clarion Hotel Ernst
Tid: 14. mars kl 18.00-19.00
Tema: Gut Microbiota and nutrition
Påmelding: randi.dybevold@no.nestle.com
Kontaktperson: randi.dybevold@no.nestle.com

Etter middag inviterer vi til middag på Restaurant Bølgen og Moi.
Les mer om Nestles symposium her I

 

 

Sted: Clarion Hotel Ernst
Tid: 14. mars kl 18.00 - 20.00
Tema: Kefer vil presentere ulike studier som omhandler barn.
Påmelding: kristine.lorange@abigo.no
Kontaktperson: Hanne.Gron@abigo.no

« Selektive spisevansker hos barn» v/ Nina eller Kjersti fra spisetemaet på Rikshospitalet.
I tillegg vil det komme et par andre spennende temaer.

Det serveres middag direkte etter møtet

 

 

Sted: Clarion Hotel Errnst.
Tid: 14. mars kl 18.00, med påfølgende servering av fingermat kl 19.30
Tema: Ernæringsbehandling ved trykksår
Påmelding: www.nutriciaacademia.no
Kontaktperson: carine.olausen@nutricia.com

 

 

Meetings Logo Powered by WebSite AS