Velkommen til Konferanse og årsmøte i Kristiansand 2018!

Årets konferanse vil finne sted 15. og 16. mars på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

På det blide Sørlandet ønsker vi å friste dere med faglig påfyll og nye perspektiver! Konferansen vil i sin helhet gjennomføres på Clarion Hotel Ernst hvor overnatting, faglig program og foreningsmiddag er i samme flotte lokaler. Det arrangeres NCP kurs her dagen etter konferansen (17.mars). Kurset vil være praktisk nyttig både for nybegynnere og viderekommende.
I tillegg arrangeres det også Presymposium onsdag kveld i regi av Nestle, Abigo og Nutricia.

Ett stikkord for KEFF-konferansen 2018 er bredde. Dagens kliniske ernæringsfysiolog kan jobbe på mange ulike arbeidsplasser og vi ønsker å speile dette. Også i år vil det være mange kef`'er som foredragsholdere i programmet. Vi har representanter fra sykehus, kommune, forskning og industri. Vi ønsker å bidra til nye refleksjoner i årets konferanse og løfte blikket for å se ernæring i et større perspektiv. Samtididig ønsker vi at programmet skal bidra til en oppdatering på ny forskning, klinisk praksis og retningslinjer. Vi disponerer to store forelesningssaler og vil i år tilby parallellsesjoner på barn og voksen.

KEFFs årsmøte vil bli avholdt torsdag ettermiddag. Torsdag kveld blir det aperitiff med underholdning og en foreningsmiddag på Clarion Hotel Ernst hvor vi vil vi få servert en tre-retters middag.

I løpet av konferansedagene vil det bli god anledning til å besøke utstillere fra både industrien og opplysningskontorene.

 

 

 

Meld deg på KEFF-konferansen 2018!
Vi tar i mot påmeldinger så lenge det er plasser ledig.
Med vennlig hilsen arrangementskomiteen.

 

   


Arrangementskomiteen består av:
Silje Søbye, Anette Vehus, Camilla Bæck Hennig, Eli Anne Myrvoll Blomkvist, Hilde Gras, Henrik Lian og Marthe Smiseth Harket.

Øvrige medhjelpere:
Liss Jessen, Noemi Lengyel og Lisa Birgitte Tobiassen

 

 

 

 

 

Takk til årets hovedsponsor:
 

 

 
Meetings Logo Powered by WebSite AS