Høstkonferansen 2018 - Vi gjør arbeid mulig for alle

Nyhet på årets Høstkonferanse - vi arrangerer styreseminar for de som sitter i styret for vekst- og attføringsbedrifter. Les mer!

Tilrettelagte jobber og arbeidstrening er i siget! Regjeringen har satt i gang en egen arbeidsinkluderingsdugnad, og i Jeløy-erklæringen fra januar står det at regjeringen skal satse på varig tilrettelagt arbeid.

Regjeringen må forhandle for å få gjennomført sin politikk, og KrF er i posisjon til å kreve ytterligere løft for de som trenger bistand for å finne sin vei i arbeidslivet. Derfor har vi invitert mannen som fronter partiets arbeidsmarkedspolitikk, Tore Storehaug. Vi gleder oss!

I din nye digitale hverdag gjelder det å gjøre de rette grepene for å hevde seg og være synlig på nett. På konferansen vil Lise Fimreite Simensen fra Digital Heads gi deg gode tips.

Endring er vanskelig. Og det er utfordrende å lede organisasjonen gjennom endringsprosesser. Robert Mood, tidligere generalinspektør i Hæren og nå president i Norges Røde Kors er en ettertraktet foredragsholder innen verdibasert ledelse. Vi er stolte over at han vil komme til vår konferanse!

På konferansens dag 2 skal det handle om de unge. Mange unge med utviklingshemning går ut fra skolen og rett over i arbeidsledighet, viser en fersk NTNU-rapport som du får presentert.

Lærekandidatordningen er under evaluering, og det er store variasjoner fra fylke til fylke. Heidi Solbakken fra Okvekst og Merete Blomberg fra FASVO kommer for å formidle gode eksempler fra Østfold, der ordningen hvert år løfter selvtilliten og mestringsfølelsen til mange unge.

 

I tillegg blir det politisk debatt. Hva mener Arbeiderpartiets Lise Christoffersen og Høyres Heidi Nordby Lunde bør gjøres for å gjøre overgangen til arbeid bedre for de unge?

Vi byr også på refleksjoner om etikk, servert i et lunt og vittig foredrag av Henrik Syse. Ikke gå glipp av dette!

 

Dette er noen av godbitene, ta en titt på programmet!

 

Vi håper vi ser deg på Hotel Bristol!

   

 

 

 

 

Meetiongs Logo Powered by WebSite AS