HJEM    PROGRAM    PRAKTISK INFORMASJON    OM FOREDRAGSHOLDERNE    DELTAKERE    PÅMELDING    

 

Velkommen til Høstkonferansen 2017 - tilrettelagt arbeid og opplæring i fremtiden

Vi håper du vil være med på vår årlige konferanse for ledere i bransjen!

 

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie kommer for å fortelle hva regjeringen vil med Varig tilrettelagt arbeid og Arbeidsforberedende trening i fremtiden. Og du får vite mer om status på forsøkene med tilrettelagt arbeid kommunal regi.

Vi vet at du blir inspirert av suksesshistorier fra andre bedrifter i bransjen. Under årets Høstkonferanse får du to foredrag med temaet : Veien til suksess - med VTA-ansatte og lærekandidater som fremste ressurs. Her får du være med på reisene til Herøy ASVO og Ytre Namdal Vekst. Vi gleder oss!

I tillegg vil iVekst holde en lærerik og inspirerende presentasjon om hvordan bedriften sikrer tilpasset opplæring og et godt arbeidstilbud til hver enkelt deltaker. Det gjør iVekst gjennom samarbeid med eksterne og ved å ta hele organisasjonen i bruk. 

Vi legger svært krevende tider bak oss, og det er viktig å sikre fremtiden gjennom innovasjon og nyskaping. På konferansen møter du Stig Roar Wigestrand, som kommer fra et av  landets mest solide miljøer innen organisasjons- og lederutvikling ved Norges Handelshøyskole. Han gir deg praktiske råd om hvordan du kan lykkes med endring og fornyelse!

I tillegg står relasjonsledelse på menyen. Dette handler om å få bedre resultater i bedriften din - ved å lede frem motivasjon, utvikling og ønsket om å ta mer ansvar hos dine medarbeidere.

Selvfølgelig blir det også et foredrag som får latteren til å stå i taket, og på kveldstid blir det middag, topp underholdning og hyggelig samvær med kolleger fra hele landet.

 

Sees vi?

 
 
 
 
 
Teknisk arrangør: Meetings as  -  Munkedamsveien 67 -  0270 Oslo  - www.meetings.no  - Tlf. 23 13 15 15
Powered by WebSite